Vrije kavel Enschede

Villa Meliefste maakt een interieurontwerp voor een nieuwe woning type schuurwoning in Enschede. De woning wordt momenteel gebouwd. Het is handig om al vroeg voor dat de bouw van je nieuwe woning begint, een interieuradvies te vragen. Zo kan in een vroeg stadium aanpassingen en wensen worden meegenomen in het bouwplan! 

Al aan het begin van het interieur ontwerptraject is het lichtplan gemaakt.  Want een passend lichtplan maakt je interieur helemaal af. Daardoor kunnen eventuele wijzigingen in electra op tijd worden aangepast en kan er rekening mee worden gehouden in de bouw van de woning. 

interieurontwerp-nieuwe_woning-vrije_kavel-Enschede-schuurwoning-interieurontwerp-interieuradvies- nieuwbouwproject-Villa_Meliefste
materialen_keuze-vrije_kavel_woning-Enschede

sfeerbord

Bij de start voor het interieurontwerp voor deze nieuwe woning in Enschede, wordt er een sfeerbord gemaakt voor de stijl en de sfeer voor het interieur van de nieuwe woning. Het wordt een warm en stoer familiehuis! De woning staat in een prachtige landelijke omgeving, dus het zicht naar buiten is belangrijk om mee rekening te houden. De keuken is het hart van het huis. Daardoor is er een bargedeelte in het keukeneiland gebracht. Een mooie stoere eettafel met fijne stoelen eromheen nodigt uit tot lang tafelen! Het huis moet ook praktisch en leefbaar zijn voor dit sportieve gezin. Dus er komt genoeg opbergruimte in de bijkeuken. De meubels moeten tegen een stootje kunnen en stoere warme materialen komen verder terug in het totaal interieurontwerp.

interieurontwerp-vrije_kavel-Enschede-interieuradvies-interieurproject-Villa_Meliefste-projecten
werkkamer-tvkamer-nieuwe_woning-interieurontwerp-interieurproject-Villa_Meliefste
indelingsplattegrond-eetkamer-nieuwe_woning-interieurontwerp-Enschede-Villa_Meliefste
koffiehoek-keukenontwerp-nieuwe_woning-Enschede-vrije_kavel-interieurproject-Villa_Meliefste
maatwerk-kasten-interieurontwepr-bijkeuken-nieuwe_woning-vrije_kavel_woning-Enschede-Villa_Meliefste
bijkeuken-maatwerk-kasten-tegels-interieurontwerp-nieuwe_woning-Enschede-Villa_Meliefste

Interieurontwerp

De woning heeft een aparte tv en werkkamer. Deze kamer krijgt een warme uitstraling met een bijzonder behang als blikvanger. In de woonkamer heeft een zithoek rondom de haard met zicht naar buiten toe.

De keuken en de eettafel vormen het centrum van de woning. Een aparte koffiehoek met groene zelliges zorgen voor een bijzonder accent. De bijkeuken biedt genoeg opbergruimte. Tegelijk moet deze ruimte ook een mooie binnenkomer zijn omdat deze ingang veel gebruikt gaat worden. Hier is gekozen voor kasten op maat en een wand met groene zelliges die zorgen voor een mooie blikvanger in de ruimte. 

Binnenkort is het huis klaar voor de laatste stap het aanbrengen van de juiste kleuren op de wand en een keuze maken voor de raambekleding.

Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.