interieuradvies vrijstaande woning

Villa Meliefste maakt een interieurontwerp voor een vrijstaande woning in Zwolle. Het is een oude karakteristieke woning met veel mooie details. De woning is volledig verbouwd. Nu het interieur nog up-to-date! Villa Meliefste maakt een interieurontwerp voor de begane grond en de master bedroom.

De woning staat op een markante plek en heeft van zichzelf al veel sfeer en uitstraling. De basis van de woning is al goed. Op de begane grond ligt een mooie houten visgraat vloer en grote tegels in de keuken. De materialen die de voorkeur hebben van de bewoners is hout, staal en olijfgroen. De sfeer en de inrichting van de benedenverdieping moet een warm familiehuis zijn, materialen die tegen een stootje kunnen, mooie details, een flexibele indeling en genoeg opbergruimte op een manier manier. Als uitgangspunt hebben we dit sfeerbord gemaakt. 

In dit sfeerbord komt terug: een groene oase in huis met een rustige plek om te zitten | eenvoudige vormen | rijke kleuren | oog voor detail | leefbaar huis met kinderen.

In het kleur en materialenbord zie je de olijfkleuren terugkomen gecombineerd met donkerbruin/cognac en donkerblauw/staalgrijs. Het warme hout komt terug in de maatwerkmeubels. 

sfeerbeeld-moodboard-interieurontwerp-woning-Zwolle-Villa_Meliefste
kleur-materialenbord-woonkamer-woning-Zwolle-interieurontwerp-Villa_Meliefste

indeling benedenverdieping

De benedenverdieping van deze vrijstaande woning heeft een prachtige erker met een mooie raamverdeling en zicht op de stadsgracht. Aan de zijkant van de woonkamer is een kleine serre waar de kinderen kunnen spelen en werken. Er is een mooie stalen deur met glas naar de hal gemaakt. Hierdoor wordt de hal bij de leefruimte betrokken. Een wens van de bewoners is om in de hal genoeg opbergruimte te creëren die ook mooi is om te zien. 

In de woonkamer moet er een maatwerkmeubel worden ontworpen waar tv, boeken, accessoires en andere mooie spullen kunnen worden neergezet. In de serre komt er een maatwerkkast voor speelgoed, kinderboeken en een plek voor de computer. We maken een indeling van de benedenverdieping met een ontwerp voor een aantal maatwerkmeubels. Daarnaast komt er in het interieurontwerp een meubel en accessoiresadvies en advies voor de raambekleding.

intervrijstaande_woning-sfeerbord-moodboard-slaapkamer-masterbedroom-interieurontwerp

master bedroom interieurontwerp

Voor de master bedroom maakten we dit sfeerbord. De slaapkamer moet een oase van rust zijn. De ruimte is niet heel groot dus er moet slim worden omgegaan met opbergmeubels en functies. Er is een mooie kastenwand met oude paneeldeuren in de kleur olijfgroen aanwezig. Er zijn openslaande deuren naar het balkon. De basis blijft licht en naturel. Achter het bed komt een houten lattenwand die zorgt voor een warm accent. Tegenover het bed komt een zwevend wandmeubel met opbergmogelijkheden dicht en open en ruimte voor een tv. 

Het interieurontwerp voor deze prachtige woning in Zwolle is nog in ontwikkeling. Binnenkort laten we het totale ontwerp zien. Meer zien van een van onze afgeronde projecten? Kijk dan in onze portfolio

Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.