interieurontwerp vrijstaande woning zwolle

Voor een vrijstaande woning in Zwolle ga ik een totaal interieurontwerp maken voor de gehele benedenverdieping.

De eigenaren zijn de tweede bewoners van het huis en na acht jaar is het tijd voor een update van het interieur en het huis helemaal naar hun smaak en stijl in te richten.Deze keer ga ik ook de verbouwing coördineren en begeleiden in afstemming met de aannemer met wie Villa Meliefste regelmatig samenwerkt. 

fris en eigentijds interieur

Het interieur moet een fris en eigentijdse sfeer en uitstraling krijgen waarbij zo goed mogelijk gebruik wordt gemaakt van de ruimte in de woning. Daarnaast is er op de begane grond een gastenkamer die multifunctioneel gebruikt moet gaan worden. De bijbehorende badkamer wordt een maatje kleiner en praktisch ingericht. 

Het lichtplan wordt meegenomen in het interieurplan en ook de raambekleding. De keuken wordt meer bij de woonkamer betrokken en krijgt een extra doorloop naar het buitenterras. 

ontwerpfase

Momenteel zitten we in het ontwerpfase van het project. De sfeer en de indeling zijn al bepaald. Nu gaan we bezig met het maken van keuzes voor kleuren en materialen in de woonkamer, de keuken, de entree en voor het sanitair.

Wil je op de hoogte blijven van dit mooie project? Volg mij dan op Instagram daar geef ik dagelijks een kijkje achter de schermen!

sfeerbord interieur woning
interieurontwerp indeling
Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.