Interieurontwerp vrijstaande woning Dalfsen

Voor een vrijstaande woning in Dalfsen heeft Villa Meliefste een interieurontwerp gemaakt voor de gehele beneden verdieping. De houten vloer in de woonkamer werd opnieuw behandeld en er kwam een nieuwe vloer in de keuken. Tijd voor het opfrissen van het hele interieur!

Er is een sfeerbord gemaakt als uitgangspunt voor het interieurontwerp. Belangrijk bij de indeling van het interieur zijn: ruimtelijkheid | rust | goede zichtlijnen Het kleurgebruik moet rustig zijn met ruimte voor kleuraccenten van hun souvenirs van de reizen die zij maken.

interieuradvies woning dalfsen
interieuradvies-vrijstaande_woning-Dalfsen-interieurontwerp-interieurplan-villa_meliefste

een nieuw interieur

Met het sfeerbord als uitgangspunt zijn we verder gegaan met het invullen van de ruimte. Er is een plattegrond met een indeling gemaakt. Voor de zithoek is gekozen voor een rechte bank met twee losse fauteuils erbij. De serre krijgt ook een sfeervolle extra zitplek. De wand in de serre heeft een mooi accent gekregen met een warm goudkleurig behang van Arte. Dit behang komt ook terug in de wand van de haard. Voor de andere wanden is een zandkleurige tint gekozen. Er is een nieuw lichtplan ontworpen. Er moesten hier en daar nieuwe stopcontacten worden aangebracht. Dit is vroegtijdig in het ontwerpproces meegenomen en door een aannemer uitgevoerd. 

interieuradvies-vrijstaande_woning-Dalfsen-interieurontwerp-kasten_op_maat-villa_meliefste
extra zitplek serre
lichtadvies
interieuradvies Dalfsen definitief7

Om meer rust te creëren in het interieur en ook voldoende ruimte te maken voor hun accessoires zijn er twee kasten op maat ontworpen en uitgevoerd.

De ene kast biedt naast opbergruimte ook een flexibele werkplek.

Voor de andere kast is gekozen voor een meubel waarin tv en audio kan worden opgeborgen. Beide kasten worden mooi uitgelicht waardoor het een rust en focuspunt wordt in de woonkamer. 

In samenwerking met fijngordijn zijn er nieuwe vouwgordijnen gekozen voor de serre en de woonkamer. 

maatwerk kast werkplek
interieuradvies woning
interieuradvies woning dalfsen
rechte bank in de zithoek
raambekleding
keuken verlichting
relax zitplek
raambekleding serre
stof detail
souveniers
persoonlijke items
binthout lamp
dockfour keuken
Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.