Interieurontwerp woonboerderij Zwolle

Voor deze woonboerderij aan de rand van Zwolle ontwierp Villa Meliefste een interieurontwerp voor de benedenverdieping. De woning is volledig verbouwd naar een lichte frisse woning. Een hele mooie klus om te doen en het eindresultaat is prachtig geworden!

interieurontwerp woonboerderij
sfeerbord-moodboard-woonboerderij-interieuradvies-interieurstyling-interieurontwerp-villa_meliefste

sfeerbord

Elk interieuradvies starten we met een sfeerbord als uitgangspunt. Dit sfeerbord bepaald de sfeer en stijl voor het interieur. Daarna vullen we het interieurontwerp verder in. Voor het interieur van de woonboerderij in Zwolle waren de volgende uitgangspunten belangrijk: warmte | familiehuis | zichtlijnen | ruimte | licht.

warm familiehuis

De plek van de woning geeft een fantastisch uitzicht op de landelijke omgeving. In de woonkamer is een gezellige zitplek en een extra zithoek om te relaxen een wens. De muur tussen de keuken en de woonkamer wordt opengebroken zodat er een mooie ruime leefkeuken kan worden gerealiseerd. De hal moet een mooie entree worden met genoeg praktische opbergruimte. Deze aspecten hebben we meegenomen in het ontwerp. 

woonboerderij-interieuradvies-woonkamer-leefruimte-gezinshuis-interieurontwerp-interieurstyling-Villa_Meliefste-Zwolle
keuken-sfeerbeeld-moodboard-interieurstyling-interieuradvies-interieurontwerp-woonboerderij-villa_meliefste-Zwolle
sfeerbeeld-hal-interieurontwerp-interieurstyling-woonboerderij-villa_meliefste

indelingsplan en meubels op maat

In het interieuradvies is een indeling gemaakt van de verschillende ruimtes. Elke ruimte heeft zijn eigen sfeerbord en meubel en accessoires advies. Zo wordt het makkelijk shoppen voor de klant. Er zijn twee maatwerkkasten gemaakt.  Een kast als afscheiding voor de extra zitplek in de woonkamer en een audiomeubel op maat voor aan de wand bij de zithoek. Het ontwerp is door Villa Meliefste gemaakt en de uitvoering is gedaan door een timmerbedrijf.

lichtadvies

Ook is er een raambekledingsadvies gegeven passend bij de sfeer en stijl van de woning en de bewoners. Een lichtadvies maakt het interieurontwerp compleet. Bij het lichtadvies is gekeken naar de functie en plaats op de begane grond. Ook is er  rekening gehouden met de zichtlijnen in de woning en de wens om de ruimtelijkheid te behouden. 

De foto’s geven een goede indruk van hoe het uiteindelijke resultaat is geworden! Meer interieurprojecten van Villa Meliefste kan je hier bekijken.

interieurontwerp woonboerderij
zithoek woning
maatwerkkast extra zithoek
keukenindeling
bargedeelte keuken
story tiles
persoonlijke items in je huis
halindeling
groen accent in je huis
Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.