interieurontwerp woonkamer Zwolle

Een bestaande woning in Zwolle krijgt nieuwe kozijnen en vloerverwarming. Een goed moment om het hele interieur mee te nemen en te vernieuwen. De kinderen zijn de deur uit. De woonkamer nodigt uit tot het maken van meerdere zithoeken. Er komt een mooie gashaard als roomdivider die de kamer opdeelt. 

lichte en scandinavische woonstijl

sfeerbord interieur woonkamer Zwolle

De sfeer en stijl moet licht en Scandinavisch zijn. Als uitgangspunt werd dit sfeerbord gemaakt. Natuurlijke materialen, licht hout, neutrale lichte tinten maar ook glas zijn favoriet bij de bewoners. Een accent van blauw gecombineerd met het hout geeft straks het interieur een frisse nieuwe uitstraling.

Op dit moment zijn wij bezig met het maken van keuzes. Keuzes voor de type vloer, de gashaard en de definitieve bepaling van de indeling van de woonkamer. Er komt ook een passend lichtadvies om het interieur straks mooi uit te laten komen! Zo wordt stapsgewijs het interieur opnieuw ingekleurd. We zijn nog volop bezig dus dit project wordt vervolgd!

Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.