Stylingadvies slaapkamer

Villa Meliefste ontwierp een stylingadvies voor een slaapkamer. Een mooi ingerichte slaapkamer geeft je niet alleen een heel goed gevoel, het brengt je ook rust. 

De wensen van de bewoners zijn: meer sfeer in de aankleding  | opbergruimte creëren op een stijlvolle manier | een zitplek creëren. 

Als start van het stylingadvies maak ik een moodboard wat de sfeer en de stijl laat zien. 

styling advies slaapkamer sfeerbord

warm en sfeervol

De basis van de slaapkamer is goed. Op de vloer ligt een visgraat houten vloer. De wand achter het bed heeft een mooie donkerblauwe tint en er is met latten een vakkenpatroon aangebracht. De andere wanden hebben een prachtig sfeervolle behang van BN Walls Dimensions wat rechts op het moodboard staat. De slaapkamer heeft een grote inloop kledingkast waar met dichte kasten genoeg opbergruimte voor kleding is gecreeërd. 

Nu de sfeervolle aankleding nog. Tegen de wand met het behang komt het mooie sideboard van Woud type Array in de lichte houten variant. Dit meubel is prachtig en stijlvol om te zien. De kast biedt opbergruimte en mooie accessoires kan je in het zicht zetten op de kast. Het lichte hout komt mooi uit voor het donkere behang.

 

slaapkamer advies accessoires
styling advies slaapkamer meubels

een extra zitplek

De slaapkamer is groot genoeg om een mooie fauteuil een plek te geven. Voor het kiezen van de juiste kleur voor de fauteuil kijken we naar de tinten die in het behang zitten. Donkergroen, donkerblauw passen goed. Maar het is ook mooi om juist een warm contrast te zoeken met een cognackleurige stoel. Er is gekozen voor de fauteuil van Made met het goudkleurige frame. 

Verlichting

Een mooie verlichting van de ruimte maakt de sfeer van de slaapkamer compleet. De vloerlamp van Eth Benn zorgt voor een mooi rustig licht door het gerookte glas. In de doorloop naar de inloopkast is deze staande vloerlamp een blikvanger.

Naast het bed boven de zwarte houten nachtkastjes van Bolia komen de wandlampjes Birdy van Northern. Ook hierin komt het messing accent weer terug. De fragiele lampjes zijn sfeervol maar ook functioneel. 

lichtadvies slaapkamer

styling van je eigen slaapkamer

Met een aantal styling elementen is de slaapkamer veranderd in een sfeervolle en warme ruimte. Wil je zelf ook je slaapkamer een metamorfose geven? Maak voor jezelf eerst een moodboard voor welke sfeer en stijl de ruimte moet hebben. Kijk daarna naar de kleuren en de materialen die je mooi vind en er goed bij passen. Tot slot kies je bijpassende meubels en accessoires uit. Wil je het jezelf makkelijk maken? Vraag dan een mondeling interieuradvies aan voor een snelle update van je interieur!

Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.