Stylingadvies woonkamer Ermelo

Villa Meliefste is gevraagd om een stylingadvies te geven voor het opfrissen van een woonkamer van een woning in Ermelo. De aanleiding was een nieuwe bank en fauteuil die het stel had gekocht. Tijd om het hele interieur op te frissen!

De indeling van de woonkamer kon grotendeels hetzelfde blijven. Passend bij de kleur van de bank is gekozen om de muur in de kleur Bone China Blue van Little Greene te verven. Deze kleur komt ook terug in het fotobehang wat achter de houtkachel komt. Een natuurfoto die het stel heeft gemaakt wordt opgeblazen tot fotobehang. Een mooie persoonlijke touch!

mondeling_interieuradvies-interieur-styling-projecten-villa_meliefste

verlichting en accessoires

Voor de woonkamer waren er ook een aantal nieuwe lampen nodig. Boven de eettafel moest een mooie lamp komen. De voorkeur van het stel ging uit naar natuurlijke materialen of een warme kleur. Uiteindelijk is er gekozen voor een lamp met een mix van hout en metaal. Het stel in Ermelo kan aan de slag met het stylingadvies van hun woonkamer en het opfrissen van hun interieur. 

houtkachel ermelo
persoonlijk-interieur-woonaccessoires-styling-stylingadvies-Ermelo-villa_meliefste
Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.