verbouwing woonkamer Zwolle

Villa Meliefste is gevraagd om een interieurontwerp te maken voor een woonkamer die verbouwd wordt. Er komen nieuwe kozijnen en vloerverwarming. Een goed moment om het hele interieur mee te nemen en te vernieuwen. 

frisse nieuwe uitstraling

De bewoners willen graag meerdere zitplekken en een nieuwe gashaard als roomdivider in hun woonkamer. Als uitgangspunt voor het interieurontwerp voor deze woning in Zwolle, is dit sfeerbord gemaakt.  Natuurlijke materialen, blank hout en neutrale lichte tinten zijn de basis. Het interieur krijgt een lichte, frisse uitstraling.

sfeerbord verbouwing woonkamer
doorkijk woonkamer
scandinavische sfeer

indeling woonkamer na de verbouwing

De woonkamer heeft een nieuwe indeling gekregen. Er is een tweede zithoek gerealiseerd door het plaatsen van een haard als roomdivider. 

Het interieur heeft een lichte en warme uitstraling gekregen. De meubels hebben ronde vormen wat zorgt voor een zachte sfeer. Er is een lichte naturel houten vloer gelegd met vloerverwarming. Ook is de verlichting aangepast om zo het interieur helemaal tot zijn recht te laten komen!

lichte uitstraling interieur
meubeladvies
doorkijk kamer

maatwerk meubels

In de woonkamer is een extra kast op maat gemaakt. Deze kast heeft twee schuifdeuren gekregen met lamel houten fronten.  De schuifdeur geeft de kast een speels effect. De indeling van de kast is open en geschikt voor het neerzetten van accessoires en andere mooie objecten. Een mooie blikvanger in het interieur!

Bij de bank is een zitmeubel op maat gerealiseerd. Het blank houten meubel geeft het interieur een Scandinavisch accent en biedt mogelijkheden als opbergmeubel en als zitbank.

Wil je meer van mijn interieurprojecten zien? Bekijk ze hier

fotocredits @johanvisfotografie

detail maatwerkkast
extra zithoek
haard doorkijk
detail materialen
lichte uitstraling interieur
boekenkast op maat
maatwerk kast
Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.