interieurontwerp woning zwolle

Locatie: woning Zwolle

Interieur: de woning is gemoderniseerd. De wens van de bewoners was een lichte woonsfeer die warm aanvoelt. De ruimte kreeg een andere indeling door het plaatsen van een roomdivider en kozijnen tot aan de grond aan de voorkant van de woning. Hierdoor voelt de woning veel lichter en ruimer aan dan voorheen.

Voor de vloer is een naturel houten vloer gekozen. Corrie tekende een extra kast met een schuifdeur als eyecatcher in de ruimte. Ook is er een opbergmeubel, annex zitbank getekend door haar. De meubels hebben allemaal ronde lijnen en vormen wat het interieur zacht maakt en prettig om in te bewegen.

Kleur en materialen: De basis is licht gehouden door de houten vloer. De wanden kregen een vergrijsde zand tint van Little Green gecombineerd met een linnen look behang van BN Walls. 

zachte ronde vormen
haard doorkijk
lichte uitstraling interieur
lichte uitstraling interieur
maatwerk kast
detail maatwerkkast
doorkijk kamer
extra zithoek

Interieurontwerp: Villa Meliefste | uitvoering maatwerk Splinter Wonen | fotografie Johan Vis

Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.