verbouwing woonkamer Zwolle

Villa Meliefste werd gevraagd om een interieurontwerp te maken voor een woonkamer die verbouwd wordt. Er komen nieuwe kozijnen en vloerverwarming. Een goed moment om het hele interieur mee te nemen en waar nodig te vernieuwen. 

frisse nieuwe uitstraling

De bewoners willen graag meerdere zitplekken en een nieuwe gashaard als roomdivider in hun woonkamer. De meubels mogen op enkele stukken na worden vervangen. Als uitgangspunt voor het interieurontwerp voor deze woning in Zwolle, maakte Villa Meliefste dit sfeerbord. Natuurlijke materialen, blank hout en neutrale lichte tinten zijn de basis. Een accent van blauw gecombineerd met het hout geeft straks het interieur een frisse nieuwe uitstraling.

sfeerbord verbouwing woonkamer

indeling woonkamer na de verbouwing

gashaard roomdivider

De woonkamer krijgt een nieuwe indeling. Er komt een tweede zithoek. De gashaard wordt als roomdivider in de woonkamer gezet.

De verlichting van de woonkamer wordt aangepast. om het nieuwe interieur mooi uit te laten komen! Op dit moment zijn wij bezig met het maken van keuzes. Keuzes voor de type vloer, de gashaard en de definitieve bepaling van de indeling van de woonkamer. Villa Meliefste maakt ook een passend lichtadvies om het nieuwe interieur straks mooi uit te laten komen! Hier is een doorkijk te zien in de woonkamer. 

woonkamer indelen
maatwerk boekenkast
een tvmeubel en zitbank in de woonkamer

maatwerk

In de woonkamer worden er ook een aantal maatwerk meubels gemaakt. Een bestaande boekenkast op maat komt nog een keer terug in het interieur maar net met een andere touch. De kast krijgt een schuifdeur met houten latten. De schuifdeur geeft de kast een speels effect. De indeling van de kast is opener en geschikt voor het neerzetten van accessoires en andere mooie objecten. In combinatie met een mooie staande vloerlamp wordt deze hoek een mooie blikvanger in het interieur 

Bij de tv komt er ook een maatwerkmeubel. Een blank houten zitbank geeft het interieur een Scandinavisch accent en biedt mogelijkheden als opbergmeubel en als zitbank.

Binnenkort meer over dit mooie interieurproject. Wil je meer van mijn interieurprojecten zien? Bekijk ze hier

 

Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.