ShowUp Event 2019

Het veelzijdige en kleurrijke ShowUpEvent is weer geweest. Een inkoopbeurs voor wonen en cadeauartikelen. Maar ook een beurs waar je de nieuwe collecties kan bekijken, trends kan spotten en veel wooninspiratie kan opdoen.

Ik was er afgelopen maandag en de beurs was weer erg inspirerend! Bij de entree en in de verschillende hallen waren de prachtige geweven doeken ‘wonen laters’ van Maartje van den Noort te zien. Maartje groeide op in Zeeland. De luchten, open ruimtes en zwermen vogels van het Zeeuwse landschap komen regelmatig terug in haar schilderijen. In 2018 besloot zij om haar schilderijen te laten vertalen in een geweven doek. Het textielmuseum in Tilburg heeft vier geweven wandkleden gemaakt. Prachtig om te zien!

woven-layers-wandkleed-maartjevandennoort-showup-wandkleed-schilderij

Er was ook een trendzone waar in verschillende lagen kleuren de producten te zien waren die op basis van kleur, vorm en functie bij dit seizoen passen.

Er is een behoefte om betekenisvoller te leven. In ons dagelijks leven omringen wij ons met producten die ons comfort geven, ons verbinden met elkaar en waar we blij van worden. In de trendzone kon je een selectie van de producten zien. Een ware kleurexplosie en een nieuwe kleur voor interieur en kleding namelijk de kleur paars!

showup-trendzone-producten-wonen-inspiratie-blog
paars-nieuwskleur-wonen-inspiratie-blog-showup-villa_meliefste
showup-trends-wonen-wooninspiratie-blog-villa_meliefste
trends-wonen-inspiratie-showup-blog-villa_meliefste

Door de verschillende kleuren bij elkaar ontstonden er ook weer nieuwe kleurencombinaties. Mooi om te zien en wie weet breng jij ook zo’n kleurenmix aan in je huis?

blue-trendzone-products_to_love-showup-blog-villa_meliefste
yellow-showup-trends-trendzone-kleurencombi-blog-villa_meliefste
pink-interieur-wonen-showup-blog-villa_meliefste

Naast deze trendzone waren de hallen gevuld met vele stands van merken voor wonen, lifestyle en kids.

Een aantal merken heb ik eruit gekozen om de komende tijd een blog over te schrijven. Dus binnenkort lees je hier meer over!

Dit jaar was er ook voor het eerste een echte supermarkt aanwezig op ShowUp. Een mooi strak vormgegeven supermarkt waar je daadwerkelijk producten kon kopen. Alles met een knipoog naar een echte supermarkt.

De grote voedselaccessoires waren van anne-claire petit  

Ingeblikte sokken in een soepblik, visartikelen van Storytilesstudio Roof met houten visdieren. Erg leuk om doorheen te lopen en te winkelen. De producten kon je ook echt afrekenen bij de kassa. 

superstore-showupevent-winkelen-winkelbeleving-blog-villa_meliefste
supermarkt-showup-trends-wonen-shoppen-beleving-blog-villa_meliefste
tobster-supermarkt-showupevent-blog-villa_meliefste
showup-trends-wonen-inspiratie-blog-villa_meliefste

Het was weer een mooie en inspirerende beurs!

Binnenkort lees je meer in mijn blog over een aantal woonmerken en hun nieuwe collecties. Dus tot de volgende keer! 

Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.