simple and beautiful design

Dekens hebben lange tijd een wat saaie en gedateerde uitstraling gehad.

De laatste tijd zie je ze hier en daar weer opduiken. Vooral de echte oude dekens in mooie tinten en retro patronen zijn erg gewild.

Zelf heb ik er ook een aantal in huis. Ik gebruik ze als extra voor op bed of de bank. Soms als tijdelijk vloerkleed, dan komt het mooie patroon goed tot zijn recht. Door de kinderen worden ze ook intensief gebruikt om hutten mee te bouwen.

Iemand die ook hele mooie dekens ontwerpt is Virginia Star Busmann. Zij is een Nieuw Zeelandse die in 2009 naar Nederland is gekomen. Ze heeft een achtergrond in design en kunst.

forestry-plaids-virgina-designer

In Nederland heeft zij haar eigen bedrijf opgericht, Forestry at home, genoemd naar de oostkust van North Island in Nieuw Zeeland waar Virginia veel vakanties vierde met haar gezin. Forestry at home richt zich op het ontwerpen van 100% wollen plaids voor thuis.

dekens-forestry-design-plaids

plaids-deken-forestry

Deze kleuren van de dekens vind ik echt prachtig. De dekens zijn er in twee ontwerpen Mina en Boh. De groene en de gele deken hebben strepen (ontwerp Mina). De rode deken heeft gemixte strepen (ontwerp Boh).

plaids-blankets-design-forestry

De dekens zijn te koop in de webwinkel van Forestry. Maar in Nederland kan je ook terecht bij Strand West in Utrecht, waar je de dekens in het echt kan zien en voelen.

Kijk op mijn Facebookpagina voor nog meer foto’s van Forestry at home.

 

 

Scroll naar top
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.