things-to-do

Het is misschien de afgelopen tijd wat rustiger geweest op mijn blog.

Ik ben achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen voor de komende twee lentemarkten.

Al een tijdje loop ik allerlei lijstjes, to-do-dingen, krabbels, nieuwe ideeën op te schrijven en af te strepen.

Ik ben bezig met allerlei dingen door elkaar. De aankleding van mijn stand, klusjes in huis die ik af wil hebben voor de Home Sale op 25 april, meubeltjes die ik ga verkopen toch nog even een likje verf geven…pfff.

Genoeg leuke ideeën in mijn hoofd! Blij dat m.lief zich niet al te veel stoort aan alle kastjes, extra stoelen en spullen die nu overal in huis staan.

Nog een weekje en dan is de Spring Market in Meppel op 19 april van 11.00-17.00 uur (industrieweg 5).

Entree is €2,50 (kinderen tot 16 jaar zijn gratis) en voor de eerste 100 bezoekers is er een goed gevulde goodiebag van alle standhouders! Dus ook die hele leuke goodie van Villa Meliefste…

Er is genoeg te doen! Naast shoppen bij de standhouders kan je zelf workshops volgen. Wil je een kadozakje maken in voorjaarssfeer? Een mini notebook of een stempel. Voor kinderen van 2-8 jaar is er kinderopvang en is er ook een leuke kinderworkshop. Leg de leuke en mooie momenten op deze dag vast in de mini foto studio! Nog veel meer informatie lees je op de site van VanOnzeTafel of op de Facebookpagina.

diy-vlaggenslinger-spring_market-villa_meliefste-shop

Ondertussen maak ik nog even de laatste dingen af voor de aankleding van mijn stand. Ik hoop je te ontmoeten op 19 april! Koop je bij Villa Meliefste voor €10 of meer dan ontvang je een leuke tas met ‘happy things..’ (wees er snel bij want ze zijn in beperkte oplage).

quotes-goodie-bag-life-stationery-villa_meliefste-blog

Scroll naar top
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.