tienerkamers-2

Vandaag een aantal foto’s van de andere bijna-tiener-dochter in huis.

Voor haar kamer koos ik witte muren en een witte inbouwkast die over een hele wand in haar kamer is ingebouwd.

tienerkamer-kinderkamer-kids-styling-inspiratie-retro-dieren-blog-villa_meliefste

inbouwkast-tienerkamer-retro-blog-villa_meliefste

Erg handig trouwens zo’n inbouwkast. Het verbergt ook gelijk lelijke verwarmingsbuizen en een oude schoorsteen. Zelf koos mijn dochter om twee deuren van de inbouwkast met schoolbordverf te verven. Daar kan ze telkens een andere tekening op maken…zoals hier voor haar grote liefde ‘de hond’.

Elke deur in de kastenwand kreeg een leren handgreepje (gevonden bij At Home).

leren-handgreepjes-tienerkamer-blog-villa_meliefste

retro-behang-vintage-blog-villa_meliefste

Een wand heeft een lambrisering gekregen van groen retro behang. Het kapstokje vond ik in een kringloopwinkel. De huisjes zijn van de Karwei en kregen een ander achterwandje.

retro-behang-dier-groen-vintage-tienerkamer-blog-villa_meliefste

De retro behang aap heb ik gekocht bij Inke. Hij blijft favoriet en heeft een leuk plekje gevonden onder het dak van de uitbouw. Het groene lampje vond ik er helemaal bij passen. Hij is van Ikea maar ik vond hem bij de kringloop.

kroonluchter-neon-kringloop-blog-villa_meliefste

Ook deze kroonluchter en oude schoolkaart vond ik bij de kringloop. De kroonluchter verhuisde telkens met ons mee. Hij heeft al verschillende kleuren gehad en nu heb ik hem neon oranje gespoten voor een leuk kleuraccent.

tote-bag-mini-kids-accessoires-blog-villa_meliefste

Als echte dierenvriend vond mijn dochter dit tasje uit de shop van la cerise sur le gateau erg leuk! Hij past helemaal in haar kamer.

tienerkamer-dierenvriend-kids-styling-blog-villa_meliefste

IMG_6672

Na deze twee kamers is mijn volgende project onze slaapkamer. Maar eerst er even tijd voor vinden…dan volgen de foto’s van de vorderingen hier op mijn blog!

 

 

 

 

Scroll naar top
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.