Wall art

Het magische woud ligt op een heel bijzondere plek. Geen mens is er ooit geweest. Het is een groot bos waar dieren de baas zijn en waar de zon altijd schijnt. Soms heel fel, soms is het maar een waterzonnetje, soms is ze geel, soms is ze rood, maar altijd geeft de zon er licht en warmte. Dat is dik tegen de zin van Johan, de eland. Toen hij klein was, woonde hij in het verre, koude Noorwegen, een land dat hij vaak mist. Daarom praat hij nog altijd Noors, draagt hij het liefst van al warme, wollige priktruien en drinkt hij elke ochtend zijn kop warme chocolademelk….

Een ontzettend leuk idee vind ik, muurstickers met een sprookje erbij! Dit is het eerste stukje van het verhaal wat hoort bij de serie muurstickers ‘het magische woud’ van Wall Art.

muurstickers-wall_art-colora

Er zijn verschillende soorten en thema’s muurstickers en elk figuur heeft zijn eigen grappige kenmerken.

Het verhaal wordt bij de stickers geleverd. Dus voor het slapengaan kan je het verhaal vertellen aan je kind en weet je welke grappige of gekke dingen elk dier of figuur heeft.

wallstickers-muurstickers-kinderkamer-blog-villa_meliefste

Er zijn vijf thema’s voor kinderkamers; van het magische woud, de boerderij, het heelal, jungle tot sprookje en 1 thema voor volwassenen; live & style.

Je kan de muurstickers per thema op 1 vel bestellen of de figuren los van elkaar. Meer info over het bestellen vind je hier.

Bij ons zijn de figuren van het vel muurstickers Het Magische Woud al door het hele huis verspreid!

Scroll naar top
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.