Warm winter moodboard

Een warm winter moodboard ligt er op mijn werktafel.

Je ziet veel hout en natuurlijke materialen terugkomen in de winterdecoraties. Koper, hout, warmgrijs, zwart.

Bij elkaar geeft het een warm winters sfeertje!

IMG_4875

De foto’s zijn uit de Elle Decoration UK. Hoewel ik zelf altijd erg van witte interieurs hou (het straalt altijd erg veel rust uit) vind ik op Pinterest ook hele mooie foto’s van donkere interieurs. Zwarte of antraciete wanden, keukens, beddengoed. Het geeft bij elkaar een ruimte een warme, intieme sfeer die ik ook erg prachtig vind.

Op Pinterest heb ik voor deze tijd van het jaar een bord gemaakt over de winter en een met de naam dark waar je al die donkere interieurs kan terugvinden. Ik ben benieuwd of jij er ook zo geïnspireerd door raakt!

IMG_4877