Wat hangt er op mijn inspiratiebord?

In de afgelopen zomervakantie waren we in Italië.

Onderweg erheen en later op de terugweg heb ik een aantal Duitse woonbladen gekocht.

Living&More vind ik altijd erg leuk (bij mij in de buurt niet te krijgen) en WohnIdee ook!

Heerlijk om er door heen te bladeren en je te laten inspireren. Of bij weg te dromen hoe jij je huis zelf kan inrichten of veranderen.

Juist in de vakantie krijg ik vaak veel inspiratie!

werkkamer-workspace-inspiration-interieur-lifestyle-decoration-black-white-copper
inspiratiebord in mijn werkkamer

Eenmaal thuis heb ik ze opgehangen in mijn werkkamer.

Fijn om naar te kijken en zo ideeën te blijven opdoen om over te bloggen of voor de inrichting van mijn eigen huis.

zwart-wit-black-white-interieur-interior-lifestyle-styling-villa_meliefste-blog
zwart-wit accent
interieur-zwart-wit-accent-villa_meliefste-blog
zwarte stippen als accent in je interieur

Prachtig en erg gedurfd vind ik de bovenste foto van deze twee. De kamer is in twee helften verdeeld. Een zwarte muur en een witte muur. Juist bij een donkere muur of meerdere wanden ontstaat er een intieme warme sfeer. Vaak denk je dat de ruimte kleiner of benauwder kan overkomen met een donkere wand maar hier vind ik dat juist niet gebeuren.

De onderste foto vind ik ook erg verrassend. De zwarte grote stippen knallen eruit in het witte interieur en komen terug in de witte bollampen aan het plafond. Een verfrissend accent!

koper-copper-accent-styling-decoration-wonen-villa_meliefste-blog
koper accent

Koper zie je ook nog steeds terugkomen in de nieuwe collecties van de komende herfst/winter. Zeker in combinatie met zwart-wit geeft dan een warme toon aan je interieur. Hier op de foto is koper gecombineerd met pastelroze, hout wat de warme kleur nog verder versterkt.

lijstjes-wand-decoratie-karwei-blog-villa_meliefste
lijstenwand maar dan anders
colouring_stickers-Lillenord-crafting-stationery-blog-villa_meliefste
kleurstickers van Lillenord

Deze kleurstickers kreeg ik kado bij mijn bestelling van het LILLENORD autumn/winter book voor komend seizoen. Vol met mooie interieurs, accessoires en kleding.

Een inspiratievol weekend gewenst!

Scroll naar top
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.