werkwijze interieuradvies

Onze werkwijze voor een passend interieuradvies is persoonlijk en uniek. Een goed interieurontwerp is niet alleen mooi maar past ook helemaal bij jou als klant. Dat maakt elk interieur persoonlijk en uniek. Wij ontzorgen jou als klant in het realiseren van het interieur. Wij schetsen graag jouw droominterieur. 

Ben je benieuwd naar interieurprojecten die Villa Meliefste eerder heeft ontworpen? Bekijk dan ons portfolio

werkwijze-interieurontwerp-interieuradvies-Zwolle-interieurproject-villa_meliefste
Ben je op zoek naar een passend interieuradvies? Dan kan je kiezen uit een aantal opties van interieurinspiratie tot maatwerk

Interieurinspiratie

Wil je je huis een nieuwe sfeer en uitstraling geven? Wil je daarvoor tips en ideeën krijgen om het zelf uit te kunnen voeren? Dan is een dosis interieurinspiratie iets voor jou!

Ik kom twee uur bij je thuis langs. Je krijgt direct tips en adviezen aangereikt waar je zelf mee aan de slag kan.

Prijs €158,- excl. BTW

Interieurplan

Op basis van een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen voor een nieuw interieur bespreken maken wij een offerte. Wanneer we verder gaan werken wij een interieurplan uit voor een of meer ruimtes. Je krijgt van ons een 2D plattegrond, een sfeerbord, kleur en materiaalkeuze en een voorstel voor meubilair en accessoires.

Maatwerk

Laat jij een nieuw huis bouwen of heb je al je droomhuis gevonden maar moet het huis nog naar jouw dromen worden ingericht? Bij maatwerk ontwerpt Villa Meliefste een compleet interieurconcept voor jouw woning.

Dit interieurconcept geeft richting, ontzorgt je tijdens een drukke periode van keuzes maken en voorkomt miskopen of foute beslissingen.

We starten bij de indeling van de ruimtes en kijken hoe het optimale uit elke ruimte kan worden gehaald. Zo maken we een indeling die optimaal bij jou past. We werken het plan in zijn totaliteit uit zodat vakmensen hiermee verder kunnen. Wij zorgen aan het eind voor een mooie afronding van jouw interieur met de styling en het zetten van de puntjes op de i.

werkwijze-lichtadvies-lichtontwerp-lichtplan-villa_meliefste-zwolle
Ben je op zoek naar een passend lichtadvies? Dan kan je kiezen uit een aantal opties van een lichtscan tot een lichtadvies op maat.

Lichtscan

Ben je niet tevreden over de verlichting in je huis in de huidige situatie? Wil je graag advies en tips krijgen om het zelf uit te voeren? Dan is de lichtscan iets voor jou!

Ik kom twee uur bij je thuis langs. Je krijgt direct tips en adviezen aangereikt waar je zelf mee aan de slag kan.

Prijs €158,- excl. BTW

Lichtplan

Op basis van een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen voor een passend lichtplan bespreken, maken wij een offerte. Wanneer we verder gaan werken wij een lichtplan uit voor een of meer ruimtes. Je ontvangt van ons een 2d plattegrond met daarin de lichtpunten ingetekend. Daarnaast een advies van lichtbronnen, armaturen en andere benodigdheden.

Maatwerk

Ga je een huis laten bouwen, ga je een complete renovatie van je bestaande woning toepassen of wil je een lichtplan voor je huis en tuin maken? Dan past dit lichtadvies op maat het beste bij jou situatie.

Bij dit lichtadvies maken wij een lichtontwerp wat past bij de sfeer en stijl van de woning. We werken het plan in zijn totaliteit uit zodat vakmensen hiermee verder kunnen. Wij ontzorgen jou in het keuzeproces, de inkoop en de uitvoering van de verlichting.

Wij zorgen aan het eind voor een mooie afronding van het lichtontwerp en het zetten van de puntjes op de i.

interieurontwerp authentieke woning Zwolle
interieurontwerp vrijstaande woning Zwolle
lichtadvies woonboerderij Elburg
1. Kennismaking
Elk nieuw interieur of lichtontwerp begint met een kennismaking. Luisteren, terugkoppelen en toetsen van de wensen en de eisen zijn belangrijke uitgangspunten voor ons. We willen een zo goed mogelijk beeld krijgen van onze klant.
2. Inspiratie en ontwerpfase
We starten met een sfeerbord wat voor ons een leidraad is voor de verdere keuzes die we maken in het ontwerpproces. Wij schetsen, verzamelen ideeën en maken een eerste ontwerp.
3. Definitief ontwerp
Op basis van je feedback kleuren we het ontwerp steeds verder gedetailleerder in. Kleurkeuze, materialen, maatwerkmeubels en meubeladviezen. Dit werken we uit in een definitief ontwerp.
4 Realisatie
We willen jou als klant ontzorgen in het ontwerpproces. Wij vragen offertes op, adviseren in het maken van keuzes en het inschakelen van vakmensen.
Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.