werkwijze interieuradvies

Onze werkwijze voor een passend interieuradvies is persoonlijk en uniek. Een goed interieurontwerp is niet alleen mooi maar past ook helemaal bij jou als klant. Dat maakt elk interieur persoonlijk en uniek. Wij ontzorgen jou als klant in het realiseren van het interieur. Wij schetsen graag jouw droominterieur. 

Ben je benieuwd naar interieurprojecten die Villa Meliefste eerder heeft ontworpen? Bekijk dan ons portfolio

werkwijze-interieurontwerp-interieuradvies-Zwolle-interieurproject-villa_meliefste
werkwijze-lichtadvies-lichtontwerp-lichtplan-villa_meliefste-zwolle

interieurpakketten

Ben je op zoek naar een passend interieur of lichtadvies? Wij hebben voor jou een aantal interieurpakketten waar je uit kan kiezen. Elk pakket is gebaseerd op onze ervaringen met klanten. Welke interieur of lichtvraag hebben zij gehad en waar werden zij blij van? Kies jou pakket wat bij je past. Je vind de pakketten hier.

zo werken wij

1 Je kiest een interieur of licht advies pakket waar jij enthousiast over wordt en denkt die moet ik hebben!

2 Je belt of mailt mij om een intake (vrijblijvend) te maken:  06 52 86 84 77 of villameliefste@gmail.com

3 We maken een afspraak binnen een week voor een intake om je wensen te bespreken. 

4 Je ontvangt de offerte en de afspraken vanuit de intake in je mailbox en wanneer je akkoord gaat, gaan we van start.

5 We maken voor jou een interieur of lichtadvies wat aansluit op je wensen. Luisteren, terugkoppelen, flexibiliteit en details vinden wij belangrijk. 

6 Je krijgt bij akkoord gaan van de offerte een factuur voor 50% van de afgesproken prijs. Een tweede factuur voor 30% wordt halverwege het traject verstuurd. Naderhand ontvang je de laatste factuur van 20%.

interieurontwerp

1. Kennismaking
Elk nieuw interieur of lichtontwerp begint met een kennismaking. Luisteren, terugkoppelen en toetsen van de wensen en de eisen zijn belangrijke uitgangspunten voor ons. We willen een zo goed mogelijk beeld krijgen van onze klant.
2. Inspiratie en ontwerpfase
We starten met een sfeerbord wat voor ons een leidraad is voor de verdere keuzes die we maken in het ontwerpproces. Wij schetsen, verzamelen ideeën en maken een eerste ontwerp.
3. Definitief ontwerp
Op basis van je feedback kleuren we het ontwerp steeds verder gedetailleerder in. Kleurkeuze, materialen, maatwerkmeubels en meubeladviezen. Dit werken we uit in een definitief ontwerp.
4 Realisatie
We willen jou als klant ontzorgen in het ontwerpproces. Wij vragen offertes op, adviseren in het maken van keuzes en het inschakelen van vakmensen.

Welk interieur of lichtpakket past het beste bij jou? Bekijk ze snel hier en maak je keuze. 

Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.