woonbeurs 2019

Ook dit jaar heb ik weer een rondje gedaan op de vt wonen en designbeurs 2019  Altijd weer leuk en inspirerend om te zien hoe de huizen van de verschillende woonbladen zijn vormgegeven. Welke kleuren en materialen komen veel terug? En ik doe er ook weer veel leuke ideeën op voor mijn eigen huis.

Misschien heb je al wat mooie beelden voorbij zien komen op social media. Kort samengevat wat ik veel heb gezien zijn droogbloemen, warme kleuren, ronde vormen, kleurrijk, bewerkte en rijke stoffen (velours, gecapitonneerd) en veel natuurlijke materialen in de accessoires. 

droogbloemen op de woonbeurs 2019

Dit spektakel was natuurlijk een enorme blikvanger in het huis van @stijvolwonen Dit laat ook gelijk bijna alle trends zien in een foto. Een enorme tooi aan veren en droogbloemen boven de eettafel. De tafel en de stoelen in verschillende houttinten. Accessoires in bruintinten, aardewerk maar ook gebruik van messing voor de mooie glans. Linnen doeken eenvoudig opgehangen aan de wand zonder lijst geverfd met natuurlijke materialen. Dit plaatje wil je toch in je eigen huis?

grassen-planten-woonbeurs-trends-2019-blog-villa_meliefste
naturel-sfeer-inrichting-accessoires-woontrends-blog-villa_meliefste
planten-green-jungle-sfeer-decoratie-woonbeurs-2019-villa_meliefste

Er is ruimte voor planten in je huis het komende seizoen! Maak er gelijk een statement van door een eigen jungle te creëren met een groep grote planten bij elkaar (rechterfoto vt wonen huis  of mooie grassen als een soort binnentuin (linkerfoto vt wonen  of zorg voor subtiele accenten met droogbloemen en takken als decoratie (midden ariadne at home)

natuur-krans-hout-decoratie-hoepel-accessoires-trend-2019-woonbeurs-villa_meliefste
aardewerk in woonaccessoires

Prachtige keukens zagen wij op de woonbeurs. Veel donkere keukens met houten fronten. Gecombineerd hier met goud, messing, bruintinten en natuurlijke materialen. 

keuken-vtwonen-trends-goud-messing-hout-blog-villa_meliefste
keuken inspiratie woontrends 2019

Wat vind je van deze keuken? Ook met houten fronten, een marmeren blad en gecombineerd met koper en nude tinten. 

Deze keuken heeft een hele andere sfeer en uitstraling. Hier is gekozen voor meer gladere glanzende materialen. Grijstinten, marmer en weinig accessoires. 

keuken-grijstinten-stijlvolwonen-woonbeurs-vtwonen-blog-villa_meliefste
rijke_kleuren-warme_tinten-woonhuis-decoratie-karwei-blog-villa_meliefste
nude-tinten-karwei-woonhuis-wooninspiratie-blog-villa_meliefste
hout-karwei-woonhuis-grijzen-blog-villa_meliefste
bruintinten-karwei-woonhuis-wooninspiratie-blog-villa_meliefste

Het karwei huis vind ik zelf ook altijd heel inspirerend en verrassend. Prachtige kleurencombinaties zijn er gekozen in de verschillende hoeken van het trendhuis. Warme rijke kleuren gecombineerd met diepblauw. Een houten achterwand als blikvanger en de geweldige leuke retro bijzetters voor een trendy accent. 

En ben jij al bezig in je huis met een van de nieuwste woontrends? Of heb je de veranderkriebels gekregen maar weet je niet hoe je het moet aanpakken? Vraag vrijblijvend een intake aan dan kijken we waar ik je bij kan helpen!

Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.